Bemutatkozás

Üdvözöljük oldalunkon!

Társaságunk a 2000-es évek eleje óta van jelen a magyar italautomata piacon.
Az elmúlt évek során sok tapasztalatot szereztünk mind a magyar, mind pedig az európai italautomata kínálatról és szükségletekről valamint lehetőségünk nyílt kiváló kapcsolatokat építeni a beszállítói szegmens szereplőivel.
Ezen kapcsolatok és ismeretek birtokában szeretnénk meglévő és leendő partnereinknek olyan gép- és alapanyag kínálatot nyújtani, melyben megtalálják a számukra leginkább megfelelőeket.

Tevékenységünk felöleli az új és használt italautomaták, a hozzájuk elengedhetetlenül szükséges alkatrészek és érmevizsgálók, továbbá a töltőanyagok és egyéb kiegészítők kereskedelmét, így nyújtva komplex ellátást vásárlóinknak.

Használt italautomata kereskedelmünk során törekszünk arra, hogy üzemképes italautomatákat kínáljunk eladásra és mindig megfelelő tájékoztatást nyújtsunk látogatóinknak az italautomaták állapotáról. A hiányos vagy üzemképtelen gépeket kizárólag alkatrész gépként szerepeltetjük oldalainkon! Alkatrész gépeinkről és speciális ajánlatainkról a „Kiemelt ajánlataink” menüpontban tájékozódhatnak!

Társaságunk eltökélt szándéka hosszú távú, mindenki számára kedvező és gyümölcsöző kapcsolatokat létrehozni és ápolni. Ennek érdekében minden esetben törekszünk vevőink igényeinek maximális kiszolgálására és a korrekt együttműködésre.

Reméljük, hogy oldalainkon kedvére való termékeket talál és hamarosan Önt is partnereink népes táborában köszönthetjük!

 

VENDINGWORLD – Minőségben és árban mindig a legjobb!

………………………………………………………………………………………………

TEVÉKENYSÉGEINK

  1. BIANCHI új italautomaták és vendéglátóipari gépek forgalmazása – gyári képviselet
  2. Új ballonos ásványvizes és hálózati ivóvizes vízadagoló gépek forgalmazása
  3. Használt italautomaták forgalmazása
  4. Italautomata töltőanyagok (szemes kávé, instant italporok, kiegészítők) forgalmazása
  5. Gyári alkatrészek forgalmazása
  6. Italautomaták és vízadagolók magyarországi szervízellátása szerviz szerződéssel

 

………………………………………………………………………………………………